Много е трудно да отговорим на въпроса: „Кой е най-добрият хладилник за вграждане?”. Всички продукти, които ще откриете на пазара се различават не само по своите размери, но и по техническите си характеристики и допълнителни функции.

„Перфектните” уреди са различни за всяко домакинство. Затова ние - от Бяла техника, вярваме, че закупуването на електроуреди не е спонтанно решение. Трябва да обърнете внимание не само на нуждите на Вашето домакинство, а и на това - как протича Вашето ежедневие.

Хладилниците работят по 24 часа в денонощието, без почивен ден. Важно е да изберете точния обем, защото големината му влияе на сметката за електроенергия.

Не знаете откъде да започнете? В тази статия, нашите експерти ще Ви запознаят с някои от основните характеристики, на които да обърнете внимание.

Енергиен клас.

Енергийният клас е стандартизирана система за оценка ефективността на уреда и колко е икономичен при използването на електроенергия. Той показва на потребителите дали могат да спестят от сметките за електричество.

Класът се обозначава с букви от А до G, като съответно А е най-ефективният клас, а G – най-малко енергоспестяващият. По новите модели се обознават с класове от А, A++ и A+++. Това са уредите, които имат най-висока енергийна ефективност в момента на пазара.

Тази ефективност се постига чрез използването на иновативни технологии и оптимизиране на загубата на енергия при работата им. Например използването на по-добра уплътняваща пяна и индуктивно LED осветление.

Допълнителни функции.

В днешно време има много функции, които улесняват домакинствата и работата на хладилниците за вграждане.

Добър пример за това е системата No Frost. Тя сложи край на постоянното размразяване на фризерите и премахване на заледяването. Тя не позволява отделянето на лед по стените на фризера и премахва изцяло влагата от вътрешната част.

Все повече производители я използват в хладилната и фризерната част. Но с този тип охлаждане влажността може да е много ниска. Затова е препоръчително продуктите във фризера да бъдат покрити или сложени в кутии.

Друга популярна система за охлаждане е Low Frost, позната още и като Smart Frost. При нея се намалява значително заскрежаването във вътрешното пространство. Осигурява се равномерно охлаждане и свежда необходимостта от размразяване до минимум.

Някои модели имат възможност за по-дълго съхраняване на плодове, зеленчуци, месо, риба и млечни продукти. Тази иновация е позната като Bio Fresh.

При нея температурата в хладилната част е малко над 0°C, а влажността е най-оптималната за съхранение на продукти от този тип. Така те запазват хранителните си качества за по-дълъг период от време в сравнение със стандартните хладилници.

Това са само част от функциите, които могат да Ви предложат хладилниците за вграждане.

А Вие открихте ли своите нови електроуреди?

Не пропускайте да разгледате нашия онлайн магазин и да заложите на по-доброто качество и цена! Свържете се с нас на телефон: 0897 894 129, ако се нуждаете от професионална консултация.

Следете и нашия блог, защото скоро ще Ви представим предимствата на уредите за вграждане.