Вашият браузър е остарял!

Остарелите браузъри имат проблеми със сигурността и не следват нови уеб стандарти. Моля, актуализирайте браузъра си, за да изживеете напълно този уебсайт.
Меню
Количка

Фурна за вграждане Beko BIR 14400GGCS

Фурна за вграждане Beko BIR 14400GGCS
Фурна за вграждане Beko BIR 14400GGCS
-16 % Продаденo
Фурна за вграждане Beko BIR 14400GGCS
Фурна за вграждане Beko BIR 14400GGCS
Фурна за вграждане Beko BIR 14400GGCS
  • Наличност: Продаденo
680.00 лв.
810.00 лв.
Без ДДС: 680.00 лв.
Уреди с транспортни дефекти на изплащане
Уреди с транспортни дефекти на изплащане

 

Обем (л)             72

Енергиен клас: А

Брой програми 12

3D печене

Печете пица

Surf Технология - Да

Печете с помощта на вентилатор:Да

Грил 

Грил + вентилатор

Скара

Функция размразяване   Да

Функция за задържане на топлина

Усилвател за бързо нагряван Да

Електронно управление 

Брой прозорци на вратата:3

Студена врата:Да

Размери на уреда (ВxШxД)        595x594x567

Размери на изреза (ВxШxД)      590x560x550

 

Каталитично самопочистване
Каталитичните панели, монтирани по стените на вътрешната кухина, абсорбират мазнините и намаляват миризмите по време на печене, улеснявайки процеса на почистване. По този начин вече няма да е необходимо да използвате абразивни почистващи материали или химически агенти.


Surf® технология
Гответе равномерно и равномерно на всяко от нивата за позициониране на тавата. С помощта на Surf® технологията вашите ястия ще се възползват от изпълнението на професионален процес на готвене. Температурата се хомогенизира, с помощта на горещия въздушен поток, разпределен през стените на вътрешната кухина на фурната. Тази технология, патентована от Beko, осигурява равномерно изпичане, независимо от позиционирането на тавата вътре.


SoftClose® врата
Новата система на пантите определя, че вратата се затваря деликатно, без шум. Така никой от семейството няма да разбере за кулинарната изненада, която приготвяте.


3D готвене
3D режимът на готвене позволява едновременната работа на всички нагревателни елементи. По този начин се осигурява равномерно разпределение на топлината във фурната.

Отворете видеото

Пицата
Създава перфектните условия за изпичане на горната част на пица, като едновременно активира елементите за печене в основата на фурната, отоплението с вентилация, както и вентилатора за готвене.


Почистване със SteamShine®
Забравете за почистването и изстъргването на мазнини и остатъчна храна от фурната. Със SteamShine® Cleaning фурната Beko се почиства по-лесно. Просто добавете вода, включете фурната и докато водата се изпарява, остатъците омекват и могат лесно да бъдат отстранени.


Бустер
Функцията за усилване на бързото предварително загряване намалява времето, необходимо за достигане на желаната температура с до 35%.


Поддържане на топлина
Функцията може да се използва за поддържане на храна топла и за загряване на чинии или чаши преди сервиране. Температурата се контролира автоматично. С помощта на електронно управление с дисплей температурата може да се регулира с точност до 5°C в диапазона 40-100°C.


eco
Еко вентилирано отопление
Можете да използвате тази функция вместо вентилирано отопление и по този начин можете да спестите енергия. При температури от 160-220 ° C времето за готвене ще бъде малко по-дълго.


Конвенционално готвене
Горният и долният нагревателен елемент действат едновременно, без вентилатор. Този традиционен начин на печене се препоръчва при приготвянето на сладкиши, бутер тесто или бисквити.


Вентилирано готвене
Тази функция осигурява равномерно разпределение на топлината във фурната, като по този начин ускорява процеса на готвене.


Вентилирана скара
Въздухът, загрят от горния и долния нагревателни елементи, се разпределя равномерно и бързо във фурната от вентилатора. Идеален е за готвене на хрупкава риба, пилешки гърди или антрико.

 

Характеристики
Енергиен класA
ТИПОбикновени

Напишете коментар

Забележка: Не се използва чист HTML!
лошо добро
Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.