Вашият браузър е остарял!

Остарелите браузъри имат проблеми със сигурността и не следват нови уеб стандарти. Моля, актуализирайте браузъра си, за да изживеете напълно този уебсайт.
Меню
Количка

Фурна за вграждане Beko BIM32400XPS

Фурна за вграждане Beko BIM32400XPS
Фурна за вграждане Beko BIM32400XPS
-21 % Продаденo
Фурна за вграждане Beko BIM32400XPS
Фурна за вграждане Beko BIM32400XPS
Фурна за вграждане Beko BIM32400XPS
  • Наличност: Продаденo
  • Доставка: Доставка до офис на Леоекспрес 20 лв
680.00 лв.
860.00 лв.
Без ДДС: 680.00 лв.
Уреди с транспортни дефекти на изплащане
Уреди с транспортни дефекти на изплащане

Beko BIM32400XPS

 

Основни характеристики

За вграждане

Вътрешен обем:82 л

Енергиен клас: А

Управление:Сензорни/ Дисплей

Защита от деца

Таймер:Да

Грил:Да

Конвекция:Да

Функция Размразяване

Цвят:Черен - сребърен

Размери (В x Ш x Д):59.5 x 59.4 x 56.7см

 

Просторна и напълно оборудвана фурна за вграждане Beko BIM32400XPS е идеалният избор за модерни семейства. Функцията Booster, бързо загряване, намалява с до 35% времето, необходимо за достигане на желаната температура, а 3D режимът на готвене ви позволява да готвите три различни ястия едновременно, без да смесвате миризми. Разширеният обем на този модел му позволява при стандартни размери да предлага превъзходно място за готвене и съхранение, а вратата на фурната може да издържи тегло до 22,5 килограма, с над 20% повече от стандартните фурни. За по-бързо почистване тази фурна е оборудвана с пиролитична самопочистваща се система, която може бързо да превърне всички хранителни отпадъци в пепел.
      
Технология SteamShine
Забравете за почистването и изстъргването на мазнини и загоряла храна от фурната. Със SteamShine Cleaning фурната Beko се почиства по-лесно. Просто добавете вода, включете фурната и докато водата се изпарява, остатъците омекват и могат лесно да бъдат отстранени.    

      
Пиролитично самопочистване
Тази функция загрява фурната за 120 минути до 480 °C, температурата, при която всички остатъци се превръщат в пепел, без да се генерират неприятни миризми. Остатъците от пепел ще бъдат отстранени чрез просто избърсване със суха кърпа, без да са необходими химически почистващи препарати. За по-ниска степен на замърсяване може да се използва кратката, екопиролитична 90-минутна програма, която осигурява икономия на енергия от 25% в сравнение с обикновената програма.    

      
CookMaster®
Сега можете да поканите всички роднини на масата, защото разполагате с просторен обем от 82 литра. Можете да имате до 5 рафта, които ви позволяват да готвите едновременно.    

      
Врата SoftClose®
Новата система на пантите определя, че вратата се затваря внимателно, без шум. По този начин никой от членовете на семейството няма да разбере за кулинарната изненада, която приготвяте    

      
3D готвене
Едновременното активиране на всички нагревателни елементи осигурява равномерно разпределение на топлината и позволява бързо готвене.    

      
Pizza
Създава перфектни условия за изпичане на горната част на пица, като едновременно активира елементите за печене в основата на фурната, отоплението с вентилация, както и вентилатора за готвене.    

      
Поддържане на топло
Функцията може да се използва за поддържане на храна топла и за загряване на чинии или чаши преди сервиране. Температурата се контролира автоматично. С помощта на електронно управление с дисплей температурата може да се регулира с точност до 5°C в диапазона 40-100°C.    

      
Конвенционално готвене
Горният и долният нагревателен елемент работят едновременно без вентилатор. Този традиционен начин на печене се препоръчва при приготвянето на сладкиши, бутер тесто или бисквити.    

      
Вентилирано
готвене Тази функция осигурява равномерно разпределение на топлината във фурната, като по този начин ускорява процеса на готвене.    

      
Вентилирана скара
Въздухът, загрят от горния и долния нагревателни елементи, се разпределя равномерно и бързо във фурната от вентилатора. Идеален е за готвене на хрупкава риба, пилешки гърди или антрико.    

      
Low Grill
Идеален за готвене на малко количество храна, като чипс или препечен хляб. Функцията за ниска скара активира само средата на горната част на нагревателния елемент. Следователно енергията се използва много по-ефективно.    

      
Долно отопление
Позволява включване само на долния нагревателен елемент. Идеален за пица или храна, която изисква окончателно покафеняване на дъното.    

      
Еко вентилирано отопление
Можете да използвате тази функция вместо вентилирано отопление и по този начин можете да спестите енергия. При температури от 160-220 ° C времето за готвене ще бъде малко по-дълго.    

      
     

      
LED дисплей
LED екранът ви позволява лесно да настроите времето за готвене. С функциите "Старт" и "Закъснение" можете да зададете часа, в който искате вашата маса да е готова.    

      
Заключване на дисплея
Функцията може да се активира, за да се предотврати промяната на настройките от децата чрез натискане на бутоните.    

      
Халогенно осветление
Определено искате да видите как изглеждат вашите ястия, докато готвите. Ето защо добавих халогенно осветление към вашата фурна.

Двойна осветителна система
В допълнение към конвенционалния светлинен източник, разположен на задната стена на фурната, някои модели от гамата Beko са снабдени допълнително с правоъгълен източник на светлина, за по-висока степен на полезност и приятна атмосфера в кухнята.    

      
Осветление на фурната
Позволява следене на храната по време на готвене.    

      
Функция за размразяване
Вентилаторът позволява на горещия въздух да циркулира във фурната, за да размрази храната само за няколко минути.    

      
Бустер
Функцията за усилване на бързото предварително загряване намалява времето, необходимо за достигане на желаната температура с до 35%.    

      
Таймер
Задава предварително зададеното време за готвене и спира фурната в края на програмата.    

      
Скара
Идеалното решение за приготвяне на котлети, риба или запичане на храна на повърхността.    

      
Телескопични рафтове Телескопичната
система с разтегателни рамена позволява на тавите да се манипулират много лесно и безопасно, като по този начин предотвратяват случайно падане на тавите, докато се изваждат от фурната. Сега можете да извадите тортата от фурната, без да се страхувате, че ще я изпуснете на пода.    

      
Дълбока тава
за готвене Идеална за приготвяне на сладкиши или сочни ястия. Особено полезно, когато имате много гости на масата.    

      
Скара
Скарата се използва за пържоли и за поставяне на желаната шина храната, която ще се готви, пържи или готви в гювеча.
 

 

Характеристики
Енергиен класA
ТИПОбикновени

Напишете коментар

Забележка: Не се използва чист HTML!
лошо добро
Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.